МЕЧОВЕ

Чаши
АСО ЧАШИ
Емоции и чувства. Творчество. Чувствителност, приспособимост, емпатия. Влюбеност, любов. Емоционални реакции и решения, емоционални проблеми и акценти. Дружба и приятелство, партньорски взаимоотношения. Може-свръхчувствителност или липса на емоции, емоционална празнота и обърканост.


ДВОЙКА ЧАШИ
Любов, дружба, партньорство. Сътрудничество, емоционален обмен. Но и сблъсък, противоречия, ревност, скарване, взаимозависимост. Среща или раздяла. Обогатяващо или уморително, изтощаващо емоционално общуване.


ТРОЙКА ЧАШИ
Веселие, купон, празненство. Отпразнуване на някакво събитие. Приятелска сбирка. Но и злоупотреба с насладите, хиперконсумация, хедонизъм /превръщане на удоволствието в единствена цел/, приятели по чашка.

ЧЕТВОРКА ЧАШИ
Вглъбеност, съмнение и неудовлетворение, премисляне и преосмисляне, преоценка. Но и преситеност, отегчение, критицизъм, оплаквания, вечно недоволство, пасивност и готованство. Откриване или изпускане на реални или въображаеми възможности.

ПЕТИЦА ЧАШИ
Разочарование, обида, огорчение. Неоправдани очаквания. Душевна болка, негативизъм като защитна реакция. Затвореност, отдръпване, силна субективност. Но и преодоляване на болката, на депресивната нагласа, намиране на изход от ситуацията, Преоткриване на любовта като опорна точка.


ШЕСТИЦА ЧАШИ
Носталгия. Скъпи спомени. Уютът на “домашното огнище” /”бяла спретната къщурка…”/. Подаръци, любовни обяснения. Творчество. Но и бягство в миналото, сълзливост, изместване на истинския проблем напред или назад във времето.


СЕДМИЦА ЧАШИ
Фантазии, творческо въображение, но и илюзии, изкушения, съблазни. Търсене на истинското сред мнимото. Обърканост. Обсебеност от желанията. Измама или самоизмама. Преходни и непреходни ценности. Преструване, маскиране.

ОСМИЦА ЧАШИ
Оттегляне, отдръпване от определена ситуация или проблем. Търсене на нови ценности, на нов смисъл. Преосмисляне, преориентиране. Отказ от нещо или някого. Но и неясни критерии, обърканост, оставяне на питомното, за да се гони дивото.


ДЕВЯТКА ЧАШИ
Удовлетворение, задоволство. ”Ситост”. Чувство за добре свършена работа. Благоденствие, изобилие, емоционална удовлетвореност и пълнота. Но и егоизъм, самодоволство, затъване в удоволствията, ”удавяне” в емоции.


ДЕСЯТКА ЧАШИ
Завършеност, намиране на собствения емоционален център. Семейна идилия. Хармония в обкръжението. Но и дисхармония, разочарование в края на една връзка, разваляне на “къщичката”.


ПАЖ ЧАШИ
Емоционален, чувствителен, състрадателен, подвластен на настроения млад човек или дете. Начало на емоционални взаимоотношения. Непостоянство в чувствата-лесно се влюбва, но и бързо разлюбва.


РИЦАР ЧАШИ
Човек или събитие, носещи емоционално послание. Действена емоционална подкрепа. Емоцията във взаимоотношенията става доминанта-което помага или пречи. Желание /или отказ/ да помогнеш, да облекчиш нечие страдание или нужди.


КРАЛИЦА ЧАШИ
Нежна, емоционална, чувствителна жена. Грижовна и любяща майка и съпруга. Емпатийна /съчувстваща/, проницателна, творческа личност. Но и прекалено чувствителна, лесно губеща почва под краката си, както и ясната, трезва преценка на ситуацията;сълзлива, зависима и безпомощна, лесно ранима.


КРАЛ ЧАШИ
Влиятелен и чаровен човек на изкуството, артистичен по душа, мечтател, чувствителен, съпричастен, вдъхновяващ. Но може да бъде и лабилен, непостоянен, ”хамелеон”, подмолен и двуличен.

Мечове
АСО МЕЧОВЕ
Силата на мисълта, на интелекта, на общуването. Интелектуален проблясък, размяна на идеи, контакти. Решителност, хладнокръвие, смелост. Но и “зло”употребата на интелекта като хладно оръжие, ярост, ожесточеност, интриги.

ДВОЙКА МЕЧОВЕ
Примиряване на противоречията, затваряне на очите пред недостатъците и несъгласията, временно примирие. Безсилието на разума, раздвоеност, обърканост, невъзможност за достигане до решение по интелектуален път. Скриване на истинските подбуди. Може конфликт, вражда, раздор.

ТРОЙКА МЕЧОВЕ
Нараняване, скръб, сърдечна болка, обида. Депресия. Но и необходимо кръвопускане, заздравяване на сърдечна рана, излизане от емоционална криза, преодоляване на разочарование, обида, скръб.


ЧЕТВОРКА МЕЧОВЕ
Почивка за събиране на силите, отдих между две сражения. Съсредоточаване, вглъбяване, концентрация, медитация. Лекуване на раните, нанесени от ТРОЙКА МЕЧОВЕ. Но и принудително прекъсване, застой, тъпчене на едно място -или невъзможност да спрем дори за миг, за да си поемем дъх.


ПЕТИЦА МЕЧОВЕ
Трудна победа, която ни подлага на изпитание. Умението достойно и да губиш, и да побеждаваш. ”Победителите не ги съдят”. Надменност. Надсмиване над победения противник. Разочарование и злорадство, ехидност. Озлобление, жестокост.


ШЕСТИЦА МЕЧОВЕ
Отдалечаване от “полесражението”, бягство с цел оцеляване, спасяване на останалото след битката. Пътуване в търсене на нови брегове и възможности, на нови перспективи. Но може и невъзможност или нежелание за бягство, за излизане от губеща ситуация, обсебване от проблема.


СЕДМИЦА МЕЧОВЕ
Възползване от слабостта на противника. Нечестност, подлост, некоректност. Използване на непозволени средства. Подмолни и потайни действия. Война на “тихия” фронт. Кражба, измама. Но може - осуетяване, разобличаване на всичко гореизброено, както и необходима предпазливост.


ОСМИЦА МЕЧОВЕ
Невъзможност или страх от действия. Безизходица. Пасивност и безпомощност, но по-скоро като собствен избор, /макар и несъзнателен/. Инат, тесногръдие. Нежелание да погледнем истината в очите. Но и разкъсване на “оковите” на предубежденията, освобождаване.

ДЕВЯТКА МЕЧОВЕ
Страхове, кошмари, вътрешна агония. Страх от обиди и нараняване. Хиперболизиране на врага и проблемите. Песимизъм, негативизъм. Скрити, потайни мъчителни изживявания. Но и възможност да погледнеш страха в очите, да преминеш през него и да го преодолееш.


ДЕСТЯТКА МЕЧОВЕ
Тотална загуба, ”смърт” на илюзиите. ”Нож в гърба”. Поражение. Пълно разочарование. Но и приключване със стари губещи дела и взаимоотношения, както и преодоляване на кризисната ситуация. ”Което не ме убива, ме прави по-силен”.


ПАЖ МЕЧОВЕ
Агресивен, с остър ум и език, точен, общителен млад човек или дете със сходна характеристика. . Но и прекалено рязък, нахален, безпардонен. Може да бъде жесток, без да го съзнава. Общуване, което може да бъде и конфликтно.


РИЦАР МЕЧОВЕ
”На нож”. Атака или контраатака. Сблъсък с конкретен човек или ситуация. Човек, употребяващ своето оръжие-за добро или за зло, помагащ или вредящ. Безпощадност, категоричност, хладнокръвие. Охлаждане на отношенията или тяхното прекъсване, но и възможност за тяхното изясняване.

КРАЛИЦА МЕЧОВЕ
Самостоятелна, властна, ”мъжки тип” жена, умееща да се справя сама в живота. Хладнокръвна и безпристрастна, с ясно изразено чувство за справедливост. Но може да бъде и интригантка, злонамерена, ”вредна”, жестока, безсърдечна, нараняваща, отмъстителна.


КРАЛ МЕЧОВЕ
Човек на компетентното успешно разрешаване на проблемни ситуации /от бойното поле през съдебната зала до хирургическата маса/. Решителен, непреклонен, с ясен ум, стратегия и тактика. Но може да бъде жесток, коравосърдечен, безпощаден , нараняващ, но и защищаващ. Може да рискува в името на някаква кауза.

For best business class hosting read InMotion Reviews and get a good web hosting deal.
Joomla Templates designed by Web Hosting Top