ЖЕЗЛИАСО ЖЕЗЛИ
Прилив на енергия, ентусиазъм, активност, идеи. Запалване и разпалване на творческия огън. Начало на действие, на проект. Но и излишък от енергия, който може да навреди; изпепеляване, пренавиване на нещата, хиперактивност.


ДВОЙКА ЖЕЗЛИ
Дилема. Колебания, двоумение, алтернативи избор между тях или намиране на начин за тяхното съчетаване. Отваряне на възможности, но и обърканост, неяснота. Претегляне на ”за” и “против”. Пристрастност или безпристрастност. ”От два стола на земята”, но и “с един удар два заека”.

ТРОЙКА ЖЕЗЛИ
Творчески проект, първи стъпки в осъществяването на идейния замисъл. Полагане на основите. Преглед на наличния “арсенал”. Сядане пред белия лист. Но и зацикляне в началото, неувереност, недостатъчна мотивираност, липса на ясна концепция.


ЧЕТВОРКА ЖЕЗЛИ
Заслужена почивка. Отдих. Семейно веселие. Наслаждаване на първите плодове от своя труд. Задоволство. Но и злоупотреба с насладите и почивките, леност, мързел и отлагане.

ПЕТИЦА ЖЕЗЛИ
Тренировъчна борба. Проверка и подобряване на майсторските умения. Съревнование, премерване на силите, конкуренция. Борба за лидерство, за надмощие. Но и конфликтност, сблъсък на интереси, кавга, нездрава атмосфера.

ШЕСТИЦА ЖЕЗЛИ
Заслужена победа. Лаври, овации. Чест и слава. Обществено признание. Възнаграждение. Но и възгордяване, самозабравяне, ”Приказка за стълбата”. Пропусната или отложена победа, неосъществени амбиции.


СЕДМИЦА ЖЕЗЛИ
Отстояване, защита на собствените убеждения. Отблъскване на атаки, нападки, хули. Убеденост в собствената правота. Но и неувереност и разколебаност, поддаване пред противниковите атаки, уязвимост и несигурност.


ОСМИЦА ЖЕЗЛИ
Бързина, устрем, приближаване до целта. Общуване, съобщения. Забързване на процесите. Точност. Но и прибързаност, припряност, нетърпение, пропускане на целта.

ДЕВЯТКА ЖЕЗЛИ
Защита, отбрана. Барикадираност. Страж, пазител. ”Покрито мляко котки не го лочат”, но и “на страха очите са големи”. Близане на стари рани, актуализиране на стари страхове, хиперболизирана опасност. Реални и нереални страхове и заплахи.

ДЕСТЯКА ЖЕЗЛИ
Ангажираност с много проблеми и задължения. Отговорност. Близост до завършването на някакво начинание. Натовареност, претовареност, преумореност или дори “изгаряне на бушоните”. Много дини под една мишница.


ПАЖ ЖЕЗЛИ
Дете или ентусиазиран, пълен с енергия и желание за активност млад човек, който обаче може да бъде и непредвидлив, прибързан. Желания, по-големи от възможностите. Начало, старт на действие, на процес.

РИЦАР ЖЕЗЛИ
Голям ентусиаст, изпълнен с желание за работа, с идеи, с възможности. Човек или събитие, изпълняващи ролята на катализатор. Но и прекалено “нагорещяване”, страстност и пристрастност, ”искам го сега, искам го веднага”. Спонтанност, но и непремереност в думи и дела. Импулсивност - за добро или за лошо. Твърде голям енергиен заряд, който може да изпепели своя носител.


КРАЛИЦА ЖЕЗЛИ
Активна, действена жена /в службата или вкъщи/, пълна с енергия и идеи, отговорна, но може да бъде и прекалено притискаща, доминираща, ревнива и обсебваща. Лесно се пали и лесно угасва.


КРАЛ ЖЕЗЛИ
Властен човек, бизнесмен, лидер. Новатор, пълен с енергия и заразителен ентусиазъм, с огнен дух. Умее да улавя духа на времето, на момента. Но и деспот, потискащ с желанието си за доминиране, с убедеността си в собствената си правота, със своя перфекционизъм. Неуморим, но и преуморен. Неизтощим, но и изчерпан.

For best business class hosting read InMotion Reviews and get a good web hosting deal.
Joomla Templates designed by Web Hosting Top