ЧАШИ

ЧАШИ
ЦАРЯТ:
Значение първо:   
Рус мъж, предприемач, юрист или богослов. Освен това: справедливост, наука, изкуство и съответните професии, съзидателност.
Значение второ:   
Безчестен, неискрен човек. Изнудване, разбойничество, несправедливост, порок, скандал.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Хора, които се намират под постоянното влияние на тази карта, са родени дипломати, които използуват способностите си в отношенията с другите за постигане на лични цели и желания. Те са силни личности, които с убедителна реч и гъвкав ум могат да обърнат изхода от всяка ситуация в своя полза. Стремят се към високо положение и често го постигат, но макар то да им спечелва уважение, едва ли ги прави по-обичани. Отрицателни черти: Пазете се от отрицателните ТРИДЕСЕТ И СЕДЕМ! Те непременно ще компрометират хората, с които са се свързали. Нямат никакви морални задръжки, не им липсва коварство, безчестни са и много агресивни. Временно влияние: Числото ТРИДЕСЕТ И СЕДЕМ крие в себе си големи възможности, които се разгръщат само в отношения на съдружие и партньорство. Под неговата временна вибрация вие може да очаквате период на щастие, когато приятелствата ще играят сравнително голяма роля във вашите дела. Професионалните партньорства са в много благоприятно положение, както и сърдечните връзки – на излизане от този период нищо чудно да се озовете под венчило.

ЦАРИЦАТА:
Значение първо:   
Добра и честна руса жена с ясновидски дарби. Успех, щастие, забавления, но и мъдрост, добродетел.
Значение второ:   
Представителна, но неблагонадеждна жена, неискрена, безчестна и порочна.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Това е една изключително духовна вибрация и управляваните от нея често приличат на хора, отнесени нанякъде, сякаш живеят в съвършено друг свят. Много от тях са богато надарени артистични натури – интуитивни, чувствителни, с богато въображение. Настроението им често се мени както от средата, в която се намират, така и от хората, които ги заобикалят. Те са редки екземпляри и изключителни личности, чието щастие не зависи нито от парите, нито от успеха, а от обикновените неща в живота. Отрицателни черти: Отрицателните ТРИДЕСЕТ И ОСЕМ като че ли не могат да слязат и останат на Земята за повече от секунда. Преминават през живота отнесени и замечтани, подобни на пеперуди, които прелитат от цвят на цвят в слънчев летен ден. На тях не може никога да се разчита, защото често се впускат в хаотично преследване на непостижими блянове, вместо да се съсредоточат върху непосредствените задачи, които им предстоят. Временно влияние: Когато влиянието на тази карта върху съдбата ни е само преходно, тогава тя ни обещава любов и романтично приключение, което с течение на времето може да премине в по-дълготрайна връзка. Тя може да направи така, че вашите мечти да се сбъднат, затова през периода на нейното “управление” със сигурност някои от най-лелеяните ви желания ще се превърнат в действителност. Този период може да се окаже един от най-щастливите в живота ви, затова наслаждавайте му се без задръжки.

РИЦАРЯТ:
Значение първо:   
Пристигане, приближаване на вестоносец, напредък, представяне, изискване, стимул.
Значение второ:   
Измама, лукавство, хитрост, лъжа, двуличие, разбойничество.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Много от хората, намиращи се под влиянието на тази карта, притежават артистични заложби, но имат нужда от нещо, което постоянно да поддържа интереса им. В противен случай, без много да му мислят, загърбват недовършените си проекти и идеи, за да тръгнат в преследване на нови. Те са общителни и обикновено имат много приятели. Винаги си самоналагат строги правила на поведение, но не винаги успяват да ги спазват. Отрицателни черти: Не можете и да си представите колко невинни и предани изглеждат тези негативни рицари, когато започват да ви свалят звезди от небето и колко ядове има да берете, като откриете как жестоко са ви излъгали. Но за съжаление точно това е опаката страна на тази карта. Те мамят всички, включително и себе си, защото много държат да пренебрегват граничната линия между факт и измислица. Всъщност предпочитат да се правят, че за тях тя не съществува. Временно влияние: Чашите по правило се свързват със сърдечните дела и под временното влияние на тази карта любовта отново се превръща в основно занимание и интерес. През този период обикновено настроението ви ще бъде празнично, а не е изключено и пътуване в чужбина. Общо взето, това е щастлив период, който би трябвало да прекарате в компанията на семейството, приятелите и обичаните от вас хора и животни.

ПАЖЪТ:
Значение първо:   
Рус, услужлив младеж. Новини, благоразумие, усърдие, деловитост.
Значение второ:   
Вкус, привързаност, изкушение, измама, коварство.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Хората, които се намират под постоянното влияние на тази карта, са образовани и добре информирани. Те като че ли винаги знаят точно какво да правят и кога да го правят. Нещо повече, не се скъпят да раздават плодовете на неизчерпаемата си мъдрост. Винаги добре обмислят плановете си и почти никога не предприемат ход, преди да са сигурни какво точно ще им донесе той. Изпипват всичко и не се задоволяват с второ качество. Отрицателни черти: Отрицателните ЧЕТИРИДЕСЕТ са повърхностни и фукливи всезнайковци. Не притежават задълбочени познания, но не спират да се перчат с тях. За разлика от положителните си събратя те са големи егоисти и се интересуват единствено и само от себе си. Временно влияние: Тази карта обещава период на умно планиране, който ще бъде само увертюра към някакво ново начинание. Може да означава откриване на ново предприятие, покупка на нов имот, а в по-личен план – брак или потомство. През този период внимавайте с парите, защото въодушевлението може да ви направи по-разточителни, отколкото е необходимо.

ДЕСEТКА:
Значение първо:   
Задоволство, спокойствие, душевен мир.
Значение второ:   
Неискреност, възмущение, насилие.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Ако сте родени под тези вибрации, нуждата и притеснението ще стоят винаги далеч от вас. “Удобство” и “сигурност” са ключовите думи на тази карта и точно това можете да очаквате в живота. Сърцето е единствената област, в която е възможно да възникнат известни проблеми и разочарования, защото истинската любов е единственото нещо, което не се купува. Но ще има толкова много приятни забавления във вашия живот, че скоро ще забравите емоционалните си несгоди. Отрицателни черти: Отрицателните ПЕТДЕСЕТ са кариеристи, способни да използуват всеки и всичко само и само да изпълзят нагоре по стъпалата на социалната йерархия. Те са най-отявлените сноби и ужасно мразят да им напомнят за техния произход или за тяхното минало. Играта, която играят в живота, се нарича “манипулация” и в нея няма правила. Временно влияние: Любов и промяна към по-добро са отличителните белези на тази вибрация. Периодът ще се окаже изключително оживен – ще има много да се прави, а времето все няма да ви стига. Семейството ви сигурно ще пожелае да бъде на ваше разположение и да ви помага, ако, разбира се, вие упорито не им откажете, както си ви е навикът. Промяната витае във въздуха и тя може да бъде в обстановката, в работата или най-вероятно и в двете. Едно ново запознанство почти със сигурност ще се превърне в приятелство, на което тепърва ще държите.

ДЕВЕТКА:
Значение първо:   
Задоволство, съгласие, хармония. Победа, успех, предимство.
Значение второ:   
Истина, вярност, свобода. Но и грешки, несъвършенство.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Тези ЧЕТИРИДЕСЕТ И ДЕВEТ управляват много щастливи, улегнали и уредени хора, чиято емоционална стабилност е източник на вдъхновение за околните. Те са мили, любезни, щедри и сърдечни, неизменно излъчват дружелюбие. Много от тях избират кариера, в която от полза са им именно тези качества, например дипломатическа служба или социалната сфера. Отрицателни черти: Отрицателните ЧЕТИРИДЕСЕТ И ДЕВЕТ отделят прекалено много от времето си, за да служат на другите, и затова доста често ги използуват най-безскрупулно. Желанието им да помагат е почти патологично. Те просто не умеят да казват “не” и затова често страдат от претоварване и пренапрежение. Винаги са добронамерени, но тъй като се отзовават на всеки вик за помощ, често се превръщат в най-лошите врагове на самите себе си. Временно влияние: Когато влиянието на тази карта е временно, това означава период на особено добро здраве. Ще се чувствувате като господар на света и никаква работа няма да ви изглежда непосилна, никаква задача – неизпълнима. Въпреки това не бива да се преуморявате, защото неприятностите могат да дойдат по-късно. В този период е възможен брак с много богат партньор, особено за онези, които предпочитат парите пред любовта.

ОСМИЦА:
Значение първо:   
Мекота, боязливост, чест, скромност.
Значение второ:   
Голяма радост, щастие, празненства.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Хора, които се намират под постоянното влияние на тази карта, обикновено желаят повече от живота, отколкото неговата материална страна може да им предложи. Те търсят да се реализират в духовен план чрез съзерцание и религия, и то в нейната неортодоксална форма. Те са чувствителни хора с високи идеали. Привличат ги и изкуствата, и науката. Въпреки че имат вид на доста сериозни, съвсем не са лишени от едно хлапашко чувство за хумор, което изглежда доста необичайно на фона на достолепното им държане. Отрицателни черти: Отрицателните ЧЕТИРИДЕСЕТ И ОСЕМ се различават от положителните си събратя само по това, че са психически по-лабилни. Когато ги обладае някаква дълбока и мистериозна идея, те напълно “изключват” действителността, отнасят се нанякъде и общуването с тях става напълно невъзможно. Те са винаги недоволни от живота и това ги прави неспокойни, хора, на които мъчно се угажда. Временно влияние: Временното влияние на тази карта кара хората непрекъснато да искат повече от живота. Постигнатото никога не ги задоволява. Не само успехите, но и връзките, щом бъдат постигнати, мигом изгубват своята привлекателност за тях и те се втурват да търсят нещо ново и по-пълноценно, което да запълни сложния им и многопланов живот. За вечното търсене на новото, за неумолимото и изтощително впускане в нови експерименти и преживявания те ще бъдат пребогато възнаградени, но в по-далечното бъдеще.

СЕДМИЦА:
Значение първо:   
Сбъдване на желания, потвърждаване до известна степен на предварителни предчувствия, но нищо важно и съществено.
Значение второ:   
Воля, намерения, желания, решителност.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Ако се намирате под постоянното влияние на тази Седмица, сигурно често ще се озовавате в положения и селения, където простосмъртните не смеят да пристъпят. Тези изпитания на вашия характер ще ви бъдат изпращани свише, за да ви държат нащрек и да се провери дали наистина сте човекът, подходящ да извърши едно голямо дело. И това е така, защото ЧЕТИРИДЕСЕТ И СЕДЕМ е в крайна сметка само една по-висша вибрация на царското число единадесет. Отрицателни черти: Отрицателните ЧЕТИРИДЕСЕТ И СЕДЕМ “гледат на живота през розови очила”. Отказват да видят нещата такива, каквито са в действителност и предпочитат да се крият зад маската си от илюзии и фантазии. В техния свят болката, грозотата, нищетата и нещастието просто не съществуват. Временно влияние: Тук ключовата дума е “избор” и изцяло зависи от вас коя от възможностите ще пожелаете да преследвате. Със сигурност съществуват много, но само една съдържа в себе си повече от всички останали, взети заедно. Ще налучкате ли правилното решение? Първо, внимателно анализирайте мотивите си и това ще ви помогне наистина да направите правилния избор.

ШЕСТИЦА:
Значение първо:   
Отминали неща – детство, радости, щастие. Може да се тълкува и като нови връзки, нови прозрения и развлечения.
Значение второ:   
Бъдеще, обновление, бъдещи проекти.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Тази карта засилва водаческите качества на хората, родени под нейното влияние. Те са волеви положителни личности, които от време на време се държат доста началнически, дори диктаторски. Постигат най-добрите си резултати тогава, когато действуват “с кадифени ръкавици” и към проблемите подхождат по-внимателно и без прибързване. Това са хора, които знаят много добре какво искат от живота и затова обикновено го постигат. Но независимо от това те с удоволствие споделят успехите си с хората, които обичат – всъщност това е техният начин да засвидетелствуват любовта си към тях. Отрицателни черти: Отрицателните ЧЕТИРИДЕСЕТ И ШЕСТ предпочитат да живеят в миналото, в спомените за онова, което е било, отколкото да гледат напред към онова, което може да бъде. Упорито отказват да се приспособят към техниката на нашия век и продължават да вършат всичко по стария и далеч по-труден начин, просто защото така се е вършело, когато са били деца. Пътят на прогреса обикновено заобикаля тези хора, минава далеч от тях, а те си остават на старото непроменено място и отказват да се помръднат оттам. Временно влияние: Тази карта обещава щастие като награда за нещо, извършено в миналото. Има своите отражения не само в настоящето, но и в бъдещето. През този период една стара ваша идея ще се прероди, като сега силата є ще бъде много по-голяма поради онези малки “поправки”, които сам ще нанесете върху първоначалната концепция. Щастлив период, макар и обвеян от едно чувство на deja vu (вече видяно).

ПЕТИЦА:
Значение първо:   
Загуба, но все нещичко остава. Наследство и печалби, които не отговарят на очакванията. Женитба, която носи разочарования.
Значение второ:   
Новини, съюзи, прилика, родствени връзки, предци, възвръщане, погрешни планове.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Много хора, повлияни от тази карта, се женят рано и често имат големи семейства. Онези, които не попадат в тази категория, като че ли се устремяват към друга крайност, а именно – предпочитат да се затворят в себе си и не проявяват никакъв интерес нито към хората, нито към някакви материални блага. И едните, и другите трябва да положат усилия и да погледнат малко по-уравновесено на света. В противен случай ще изпуснат толкова много от онова, което животът има да им предложи, само заради ограниченията на семейния си живот или поради самоналожената изолация. Отрицателни черти: Лошият късмет като че ли непрекъснато преследва тези нещастни ЧЕТИРИДЕСЕТ И ПЕТ, поради което те все се чувствуват безпомощни и потиснати. Рядко им се случва да живеят дълго без тревоги и проблеми, а когато това “рядко” вземе, че наистина се случи, тогава те започват да се безспокоят какво ли ще ги сполети, за да развали магията. Временно влияние: Когато влиянието на тази карта е само преходно, тя открехва вратите за основно преосмисляне на стойностите в живота и за формулирането на нови цели, най-вероятно провокирани от едно общо чувство на неудовлетвореност. В такъв момент не забравяйте да си припомните всички уроци от миналото, които е трябвало да ви послужат като “обеца на ухото” – не повтаряйте отново старите си грешки. Това е много важно. Освен това не избързвайте с новите си идеи. Преди да се заемете с осъществяването им, помислете не съществуват ли алтернативни решения.

ЧЕТВОРКА:
Значение първо:   
Скука, досада, безпочвен гняв, помрачена радост.
Значение второ:   
Предчувствие, новост, нови указания, нови взаимоотношения.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Хората, които се намират под постоянното влияние на тази карта, са устойчиви и предпазливи. Те внимателно и отдалеч планират всеки свой ход. Приспособяемостта е една от силните им страни. Те като че ли умеят да се справят или по-точно казано, да се измъкват сухи от всякакви ситуации, независимо колко неочаквани, непознати или трудни са те, защото са изключително практични хора и притежават здрав разум дори в излишък. Това са хора, които не е зле да имаш край себе си в извънредни ситуации. Отрицателни черти: Отрицателните ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЧЕТИРИ във всичко стигат до крайност и обикновено това става за сметка на здравето им. Те рядко достигат напреднала възраст, защото много преди това са вече непоправимо изхабени от разхайтения си начин на живот. Временно влияние: През този период ще имате възможност малко да се оттеглите, да си починете и наистина да се наслаждавате на постиженията си. Трябва винаги да използувате подобни дни на отдих главно за да планирате следващия си ход, който ще предприемете. Личният ви живот ще бъде тих и спокоен под това влияние и необходимостта непрекъснато да се самодоказвате пред партньорите ви постепенно ще отшуми, поради което ще се почувствувате далеч по-улегнали и успокоени.

ТРОЙКА:
Значение първо:   
Приключване на дадена работа, съвършенство и радост; щастлив изход, победа, утеха, изцеление.
Значение второ:   
Послание, бързина, постижение, край.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Това е една наистина щастлива карта. Обещава охолен живот и добро здраве. Хората под нейно влияние са уравновесени и по всяка вероятност са имали щастливо и безпроблемно детство. Това обяснява и отношението им към живота вече като възрастни. На тях може да се разчита във всяка ситуация. Голяма част от родените под тези вибрации притежават лечителски дарби или пък са ясновидци. Отрицателни черти: “Покварени” е думата, която най-точно приляга на отрицателните ЧЕТИРИДЕСЕТ И ТРИ. Те са хора егоисти, които обичат да си угаждат във всичко. Похотливи са и обикновено сексуално извратени. Мнозина от тях са пълни, защото лакомията им е втора природа, а други пък се самоунищожават с наркотици, цигари и алкохол. Временно влияние: Сега е времето да пожънете плодовете на усилията си. Усърдният ви труд най-накрая ще бъде заплатен, и то пребогато. А щом отпразнуването на успеха завърши, починете си, защото след доскорошното напрежение тялото ви ще има нужда от отмора. Ако е възможно, опитайте се да заминете някъде.

ДВОЙКА:
Значение първо:   
Любов, страст, приятелство, сходство, симпатия, съгласие, разбирателство, взаимоотношение между половете.
Значение второ:   
Недоразумения, неискрена любов, лудост.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Тези хора са родени миролюбци. Имат способността не само да вникват в аргументите и на двете спорещи страни, но и да накарат всяка една от тях да проумее доводите на другата. Те са честни хора, на тях можем без колебание да се доверим. Притежават огромен личен чар. Умеят да обичат и да изживяват нещата в тяхната пълнота. Те са отзивчиви и милосърдни, което предразполага закъсалите им приятели често да изплакват мъката си пред тях. Отрицателни черти: Ако можете, избягвайте отрицателните Четиридесет и две, защото могат да ви причинят какви ли не неприятности. Списъкът с техните недостатъци е безкраен. Те са коварни, безотговорни и злостни клюкари, ревниви измамници и какви ли още не. Рядко биват щастливи в личния си живот. Обикновено имат повече от един брак и всички те свършват катастрофално. Временно влияние: Под формата на временна вибрация тази карта ви съветва да бъдете предпазливи. Не се захващайте с нищо прибързано. Добре и внимателно обмисляйте всичко, преди да вземете окончателно решение, особено ако става дума за подписването на договори. Не забравяйте, че бракът е също договор и през този период поне трябва добре да се обмисли от всички страни.

АСО:
Значение първо:   
Честно сърце, радост, задоволство, подслон, развлечения.
Значение второ:   
Неискрено сърце, промяна, непостоянство, революция.
Значение трето:   

Значение в КАБАЛА
Постоянно влияние: Това е карта, която означава плодовитост – онези, които се намират под нейното постоянно влияние, притежават или плодовит ум, или плодовито тяло, а в някои случаи и двете. Те са в стихията си, когато са ангажирани да вършат нещо полезно, защото не могат да стоят със скръстени ръце. Изключително предани партньори са в брака и в приятелството, понякога прекалено грижовни към половинките си, обичните хора и се грижат за благополучието на семейството си. Отрицателни черти: Отрицателните ЧЕТИРИДЕСЕТ И ЕДНО могат най-лесно да бъдат описани като безплодни и духовно, и физически. Те като че ли не проявяват интереси към нищо и никого, а ако с последни мъки се решат да установят някаква връзка, тя скоро започва да се разпада и загива от липса на стимули. И без да са стерилни, те предпочитат да не раждат деца, тъй като и без това не им обръщат почти никакво внимание. Временно влияние: В този период би трябвало да се чувствувате изключително щастлив и уверен в това, с което сте се захванал. Под влиянието на тези вибрации хората често се женят, задомяват, преместват се в ново жилище или сменят работата си. Трите най-важни ключови думи, когато сте в тази фаза, са “промяна”, “щастие” и “любов” – разбира се, не непременно в този ред.

For best business class hosting read InMotion Reviews and get a good web hosting deal.
Joomla Templates designed by Web Hosting Top